Anna Högström

En Dröm Till Verklighet

Anna och Katharina… Vår första bild tillsammans från dagen vi satte hos ner på Sturegallerian och skulle prata ihop oss om drömmar och idéer. Vad hade vi jo en lokal som Katharina hade abonnerat den 29/3 på Bergmans jag minns att jag frågade henne varför har du abonnerat Bergmans? och hon svarade glatt för att jag vill göra något ett event med mediterianskt tema vill du vara med frågade hon och självklart ville jag det där började vår resa. Vi bestämde oss för att ses på en fika och så blev det jag ljuger inte men vi han knappt sätta oss ner innan vi hade eventet igång och en ide eller snarare flera och vår kärlek till franska rivieran var vår grund. Det är inte ofta man träffar någon som går och bär på lika drömmar och visioner som en själv men det hade vi. Tanken med vårt event är att vi vill visa alla att Stockholm är fylld av fantastiska talanger och vi vill samla den kärleken under ett och samma tak under en och samma kväll och lyckan över att de vi har handplockat för detta event kände samma sak och alla var ombord är obeskrivlig. Jag ler när jag tänker på alla som är med under kvällen och visar upp sitt område deras passion, deras styrka och det är det jag och Katharina vill att ni ska få ta del av. Sverige inte bara Stockholm är omringad av så mycket vi borde hylla och vara stolta över det är dags att låta dem få stråla som vi vet att de kommer att få göra under vår Gala/Event när The French Riviera comes to Stockholm. Vi vill också passa på att tacka er alla ännu en gång som har köpt eller kommer att köpa biljetter det är ni som gör detta möjligt för oss. Vi kommer ha en härlig kväll tillsammans och från botten av våra hjärtan Tusen Tack ni är guld värd och vi längtar tills vi ses. Jag personligen vill också Tacka Katharina Burlakova som gör min dröm till verklighet utan dig hade det inte varit möjligt. 🙏🏼🥂💃🏻🎉💃🏼🇫🇷😍🇸🇪 #dreamteam #thefrenchrivieracomestostockholm #29mars #bergmans

Dream Team 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *